Holdbeskrivelser

HOLDBESKRIVELSER SOMMER 2019

Cubansk salsa for letøvede 1

Undervisning på letøvet-niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*. Det forventes således at basistrin- og figurer beherskes ved sæsonstart. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

* En begyndersæson svarer til mindst 12 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed, eller at man har deltaget i ”Fra begynder ti letøvet på 2 dag-workshopsene”.

Cubansk salsa for letøvede 2

På letøvet 2 forventes der, at salsaens grundlæggende trinvariationer og figurer ligger på rygraden. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

Cubansk salsa for øvede med rumba

Dette hold er for elever, som er klar til at danse med på højeste salsaniveau hos Salsaclave. Der vil blive kræset særligt om personlig stil, kropsarbejde, leg og udstråling – herunder med særlig smæk på den lækre, udfordrende rumba.
Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet, herunder også at inkorporere andre af ”salsasovsens krydderier” som afro, son m.v. Der forudsættes således, at man ved sæsonstart er velbevandret i såvel partnerarbejde som bodywork, så man er klar til at lege yderligere med improvisation, variationer, timing og musikalitet.

Kizomba for begyndere/improvers

Dette hold henvender sig til dansere, der har lidt eller ingen erfaring med kizomba. Vi giver dig her grundstenene til at kunne bygge din kizomba teknik op, så du kan komme ud og danse lækkert på dansegulvet. Vores stil er kizomba fusion, hvor man blander kizomba med de nye tendenser i miljøet. Der vil være en god blanding af øvelser i føring, teknik og connection.
Dette hold er således for dig, der ønsker en grundig introduktion til dansen kizomba.

Kizomba teknik og body movement, open level

Dette hold henvender sig til dansere som ønsker at gå i dybden med det tekniske og kroppens bevægelser i kizomba. Vi starter med at gennemgå dynamikken i kizombaens bevægelser, hvorefter vi går videre med dybdegående øvelser i connection og musicality.
Der vil på dette hold være et konstant teknisk fokus på leading and following.
Vi vil både lave øvelser i par og hver for sig; herunder vil der blive lagt vægt på at fremme styling både for kvinder og mænd.

Bachata for letøvede

Dette hold er for letøvede bachatadansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har styr på grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata. Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i udvidede trin- og figurkombinationer samt timing, leg og styling med det gennemgående fokus at kombinere sikker teknik med flot udstråling, musikalitet og stil.

Zouk for improvers

Dette hold er på improvers-niveau inden for zouk. Det betyder, at man som deltager allerede ved sæsonstart har stiftet bekendtskab med diverse grundtrin og variationer, som eksempelvis ”lateral”, ”elastico/bridge” og ”boomerang” samt begyndende head movement.
OBS! Er du nybegynder, men hooked på at lære zouk? I så fald henvises til workshoppen "Fra begynder til letøvet på 2 dage", hvor man i løbet af disse workshops vil opnå improvers-niveau.

Tilmelding til workshops i zouk (KLIK PÅ LINK)

Zouk for letøvede

Dette hold er for letøvede zoukdansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har fuld tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den lækre, brasilianske zouk. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Zouk for øvede/hardcore

Dette hold er for MEGET øvede zoukdansere! Deltagelse kræver, at man er parat til at prøve kræfter med højeste zouk-niveau i Aarhus. Det er en forudsætning, at man ved sæsonstart ikke er i tvivl om vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing samt har opbygget en god fornemmelse for musikalitet/ leg med rytmerne.
Det forventes desuden at man ved sæsonstart har opbygget grundlæggende teknik og viden inden for headmovements, ”roasted chicken, tilted turns” etc.
Er du i tvivl om kendskab til det beskrevne? Så henvises til zouk for letøvede, hvor der også nok skal komme masser af fede moves og udfordringer.
HUSK: Et hold bliver ikke federe af, at det er højt niveau – det bliver bare sværere.

Zouk teknik og musicality for letøvede/øvede

På dette zouk-hold vil vi arbejde med øvelser og teknikker til at fremme ens "leading/following-evner" samt stil. Vi vil herunder arbejde med musikkens mange ”underdelinger”, således at mulighederne inden for ens repertoire af trin og variationer udvides.
Kropskontrol, musikalitet og teknik vil således være gennemgående nøgleord, når der undervises.

OBS! Zouk på letøvet/øvet niveau er udgangspunktet, dvs. at det forventes, at man har sit grundfundament inden for basisfigurer, trin og timing i orden ved sæsonstart