Kom og vær med!

Tilmeld dig et eller flere af vore mange danse-tilbud.

Topklasse-undervisning og de bedste fester.

Workshops med internationale navne.

 

HOLDBESKRIVELSER SOMMER 2024

Kontakt Sofie Bøye fra Salsaclave hvis du har tvivlsspørgsmål om holdenes niveau:
Sofies e-mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cubansk salsa for letøvede 1

Undervisning på letøvet-niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*. Det forventes således at basistrin- og figurer beherskes ved sæsonstart. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

* En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed, eller at man har deltaget i ”Fra begynder ti letøvet på 2 dage-workshopsene”.

Cubansk salsa for letøvede 1+2
Hvis man allerede har deltaget på på ”letøvet 1” minimum en gang eller to, så kunne dette 6-ugers kursus være noget for dig. Det er en overgang fra letøvet 1 til letøvet 2; dvs. at der er mere udfordring end på letøvet 1-niveau, men ikke på samme, høje niveau som på letøvet 2.

Cubansk salsa for letøvede 2

På letøvet 2 forventes der, at salsaens grundlæggende trinvariationer og figurer ligger på rygraden. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

Cubansk salsa for øvede
Dette hold er for elever, som er klar til at danse med på højeste salsaniveau hos Salsaclave. Der vil blive kræset særligt om personlig stil, kropsarbejde, leg og udstråling. Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet, herunder også at inkorporere ”salsasovsens krydderier” som rumba, afro m.v. Der forudsættes således, at man ved sæsonstart er velbevandret i såvel partnerarbejde som bodywork, så man er klar til at lege yderligere med improvisation, variationer, timing og musikalitet.

Salsa bodywork og teknik for letøvede/øvede
På dette hold arbejder vi med dansernes grundlæggende teknik som fundament for at udtrykke os igennem musikken. Vi kommer i løbet af sæsonen til at have fokus på både grundlæggende bevægelser samt det individuelle udtryk og ”styling”.
Du bliver introduceret for forskellige former for rytmer blandt andet rumba, afro, son og andre cubanske danse. Holdet er for dig der ønsker at forbedre dit niveau ved at skifte fokus fra “hvad” du gør til “hvordan” du gør og herigennem styrke din forbindelse til musikken og din partner.

Latinmix/Styling for letøvede
Dette hold er for både mænd og kvinder, som gerne vil lære flere ”stylingmoves” i deres dans. I løbet af timerne vil det gennemgående fokus være lækre, cool bevægelser – arme, trin og musikalitet. Salsa er omdrejningspunktet, men med dryp af andre latinamerikanske danse.

Zouk for letøvede

Dette hold er for letøvede zoukdansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den lækre, brasilianske zouk – som eksempelvis ”boomerang”. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Zouk for øvede
Dette hold er for øvede zoukdansere! Det er således en forudsætning, at man ved sæsonstart har fuldt tjek på vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing i zouk plus et godt, grundlæggende kendskab til head movements. Det forventes desuden at man har udviklet en vis sans for musikalitet og improvisation. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik, kropsarbejde m.v. blive udvidet og finpudset, således at man styrkes yderligere i sit udtryk både visuelt og som partner.

Kizomba for letøvede
Dette hold henvender sig til dansere der har godt kendskab til grundtrinene i kizomba og ønsker at tage sin kizomba til det næste niveau. Vi bygger oven på grundtrinene med lækre trin og fede kombinationer, som kan overføres og bruges direkte på dansegulvet. Fokus er på following og leading, samt at videreudvikle dine trin med tips og tricks. Vi vil bl.a. gå i dybden med openings, hesitation og blokeringer.
Dette hold er således til dig, der har styr på dine kizombagrundtrin og ønsker at dygtiggøre dig og tage det næste skridt.

Kizomba Fusion for letøvede/øvede
Dette hold er for de dansere, der har danset Kizomba på minimum letøvet niveau. Dvs. at du har god forståelse for grundtrin og figurer, og har helt styr på fatningen.
”Fusion” betyder, at der kommer til at være en perfekt blanding mellem blødheden fra Kizomba, Taraxinha og et strejf af Urbankiz.
I løbet af kurset vil du lære nye tekniske trin og forskellige bevægelseskombinationer. Vi vil arbejde med musikalitet, forbindelsen i din dans og til din partner, styling og din holdning mens du danser.

Bachata for begyndere
Bachataholdet for begyndere henvender sig til elever, som har lidt eller ingen kendskab til den salsafamiliære og meget populære salsateksdans, bachata.
Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i trin, figurer og musikforståelse i forhold til genren samt et generelt fokus på ”leading/following”, så man hurtigt kan udvikle sig og få dansegulvet til at gløde.

Bachata for letøvede
Dette hold er for letøvede bachatadansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.