Kom og vær med!

Tilmeld dig et eller flere af vore mange danse-tilbud.

Topklasse-undervisning og de bedste fester.

Workshops med internationale navne.

 

HOLDBESKRIVELSER EFTERÅR 2023

Kontakt Sofie Bøye fra Salsaclave hvis du har tvivlsspørgsmål om holdenes niveau:
Sofies e-mailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cubansk salsa for begyndere

Undervisning på begynderniveau henvender sig til elever, der har ingen eller meget lidt erfaring med salsa. Det vil sige, at har man kun prøvet salsa til ”drop in” workshops og lignende nogle gange, er dette stadigvæk det rette hold at melde sig til. Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i salsaens grundtrin og enkle variationer over disse. De mest grundlæggende figurer inden for pardansen vil også blive gennemgået og øvet sæsonen igennem. Der vil typisk i opvarmningen blive taget hul på det kropsarbejde, der kendetegner salsaens stil. En grundlæggende forståelse for salsaens rytme vil blive opøvet her.

Cubansk salsa for letøvede 1

Undervisning på letøvet-niveau henvender sig til elever, der har gennemgået mindst én sæsons undervisning på begynderniveau eller tilsvarende*. Det forventes således at basistrin- og figurer beherskes ved sæsonstart. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

* En begyndersæson svarer til mindst 10 sammenhængende undervisningsgange af 70 minutters varighed.

Cubansk salsa for letøvede 2

På letøvet 2 forventes der, at salsaens grundlæggende trinvariationer og figurer ligger på rygraden. Dertil bør man have udviklet en vis fortrolighed med salsaens kropsarbejde og stiltræk. Nyt stof, såvel som kendt, vil blive kombineret med yderligere fordybelse i kropsarbejde, timing og styling i dansen.

Cubansk salsa (variationer med styling) for letøvede

Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet. Det forudsættes således, at man ved sæsonstart allerede kender til grundvariationer (dile que no, enchufla, sombrero, vacilala), rytme m.v. i cubansk salsa. Så er man nemlig klar til at lege yderligere med at tilsætte styling i variationerne.

Cubansk salsa (partnerwork og styling) for øvede

Dette hold er for elever, som er klar til at danse med på højeste salsaniveau hos Salsaclave. Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet, mens der sideløbende vil være fokus på ”styling” – dvs. de forskellige muligheder for at drysse lækkert foot- og bodywork hen over grundtrin og variationer. I samklang med dette vil der blive arbejdet med rumba og afro.
Forudsætningen ved sæsonstart er således, at man allerede er velbevandret i såvel partnerarbejde som bodywork, så man er klar til at lege yderligere med improvisation, variationer, timing og musikalitet.

Salsa con Cool Cuban Moves for øvede

Partnerwork i salsa danner grundkernen for holdforløbet. Det forudsættes således, at man ved sæsonstart har fuld tjek på mange variationer, rytme m.v. i cubansk salsa. Så er man nemlig klar til at lege yderligere med improvisation, variationer, timing og musikalitet med input fra cha-cha-cha, son, rumba m.v.

Salsa Ladies Styling for letøvede/øvede

Ladies styling i salsa er for kvinder, som gerne vil lære flere moves og mere ”lækkerhed” i deres dans. I løbet af timerne vil det gennemgående fokus være teknik og lækre, feminine bevægelser – arme, trin, kontakt og musikalitet. En kombi, som med garanti vil få dansegulvene til at gløde og gøre både jer selv og en masse mænd glade!

Kizomba for begyndere

Dette hold henvender sig til dansere, der har lidt eller ingen erfaring med kizomba. Vi giver dig her grundstenene til at kunne bygge din kizomba teknik op, så du kan komme ud og danse lækkert på dansegulvet. Vores stil er kizomba fusion, hvor man blander kizomba med de nye tendenser i miljøet. Der vil være en god blanding af øvelser i føring, teknik og connection.
Dette hold er således for dig, der ønsker en grundig introduktion til dansen kizomba.

Kizomba for letøvede

Dette hold henvender sig til dansere der har godt kendskab til grundtrinene i kizomba og ønsker at tage sin kizomba til det næste niveau. Vi bygger oven på grundtrinene med lækre trin og fede kombinationer, som kan overføres og bruges direkte på dansegulvet. Fokus er på following og leading, samt at videreudvikle dine trin med tips og tricks. Vi vil bl.a. gå i dybden med openings, hesitation og blokeringer.
Dette hold er således til dig, der har styr på dine kizombagrundtrin og ønsker at dygtiggøre dig og tage det næste skridt.

Kizomba Fusion for letøvede/øvede
Dette hold er for de dansere, der har danset Kizomba på minimum letøvet niveau. Dvs. at du har god forståelse for grundtrin og figurer, og har helt styr på fatningen.
”Fusion” betyder, at der kommer til at være en perfekt blanding mellem blødheden fra Kizomba, Taraxinha og et strejf af Urbankiz.
I løbet af kurset vil du lære nye tekniske trin og forskellige bevægelseskombinationer. Vi vil arbejde med musikalitet, forbindelsen i din dans og til din partner, styling og din holdning mens du danser.

Tarraxa (kizomba body work) for letøvede/øvede

På dette hold er kropskontrol tilsat attitude og udstråling gennemgående nøgleord. Teknikker og bevægelser vi blive gennemgået og afprøvet både med og uden partner. Der arbejdes således med at udvikle viden og teknikker inden for kizomba, som vil gøre dig til ”en stjerne på et dansegulv” til ethvert dansearrangement.

Bachata for begyndere/improvers

Bachataholdet for begyndere/improvers henvender sig til elever, som har lidt eller ingen kendskab til den salsafamiliære og meget populære salsateksdans, bachata.
Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i trin, figurer og musikforståelse i forhold til genren samt et generelt fokus på ”leading/following”, så man hurtigt kan udvikle sig og få dansegulvet til at gløde.

Bachata for improvers/letøvede

Dette hold er for improvers/letøvede bachatadansere! Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Bachata for letøvede/øvede

På disse hold forventes det, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den sensuelle, bløde bachata. Der vil i løbet af sæsonen blive undervist i udvidede trin- og figurkombinationer samt timing, leg og styling med det gennemgående fokus at kombinere sikker teknik med flot udstråling, musikalitet og stil.

Zouk for begyndere/improvers

Zouk for begyndere/improvers henvender sig til elever, som har lidt eller ingen kendskab til den superlækre og stærkt voksende dans ”zouk”.
I løbet af sæsonen vil der blive undervist i variationer, trin og musikforståelse inden for zouk samtidig med, at der vil hvile et generelt fokus på ”leading/following” (at følge og lade sig føre), så man hurtigt kan udvikle sig og få danseglæden til at stige til nye højder!

Zouk for letøvede

Dette hold er for letøvede zoukdansere. Dvs. at det forventes, at man ved sæsonstart allerede har tjek på de grundlæggende bevægelsesmønstre, trin og timing inden for den lækre, brasilianske zouk. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Zouk for letøvede/øvede

Dette hold er for letøvede/øvede zoukdansere! Det er således en forudsætning, at man ved sæsonstart har fuldt tjek på vigtige bevægelsesmønstre, trin og timing samt at man kender til en god håndfuld trin og variationer. I løbet af sæsonen vil repertoiret af figurer samt kendskab til teknik- og kropsarbejde blive udvidet og finpudset, således at dansen bliver endnu flottere både funktionelt og visuelt.

Zouk for øvede/hardcore

Dette hold er for MEGET øvede zoukdansere! Deltagelse kræver, at man er parat til at prøve kræfter med højeste zouk-niveau i Aarhus. Det er en forudsætning, at man ved sæsonstart har opbygget en rigtig god fornemmelse for musikalitet. Man skal således være dygtig i sit musikalske udtryk og være i stand til at improvisere over både nemme og vanskeligere variationer.
Det forventes desuden at man ved sæsonstart har opbygget et grundlæggende, teknisk kendskab inden for head movements etc.

OBS VIGTIGT! Ønsker man at deltage på dette niveau for første gang eller efter længere tids pause. I fald anbefales det meget, at man også deltager på ”zouk for letøvede”, så basen i zouk fortsat trænes.